Massages en massage arrangementen, intens genieten en helen

Klik hier en boek vandaag nog uw
onvergetelijke ervaring!

Helend Lichaamswerk, individueel of in groep voor groei en verandering

Klik hier en boek vandaag nog uw onvergetelijke ervaring!

Coaching voor kinderen en volwassenen, de ontdekking van je eigen innerlijke kracht

Klik hier en boek vandaag nog uw onvergetelijke ervaring!

Benesso, jouw zorgzame partner in de reis naar balans en hamronie

Stap binnen bij Benesso, waar we met liefde en zorg massages, helend lichaamswerk en coaching aanbieden om jou te helpen in harmonie te komen met lichaam, emotie, geest en ziel.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, emotionele ondersteuning of spirituele groei, ons deskundige team staat klaar om jouw welzijnsreis te begeleiden. Ontdek de zachtheid van zelfzorg en laat Benesso jouw metgezel zijn op weg naar een evenwichtiger en vreugdevoller leven."

Kindermassage 2
Website Blauw liggend 20
Ontwerp zonder titel 28

Waarom kiezen voor Benesso

Bij Benesso kun je rekenen op onze oprechte en eerlijke houding, gedreven door passie. We nemen de tijd om naar jouw behoeften te luisteren en hanteren authentieke, effectieve en holistische methoden om je te ondersteunen.

Met hart en ziel

Bij Benesso ervaar je de deskundigheid van toegewijde professionals die met hart en ziel werken binnen het domein van massages, healing en coaching. Onze teamleden zijn gepassioneerde experts in hun vakgebied.

Op jouw maat

Bij Benesso realiseren we ons dat elke persoon uniek is. Daarom leveren we behandelingen op maat die nauwkeurig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen voor welzijn en groei.

Authentiek

Bij Benesso kiezen we zorgvuldig voor behandelingen waar we volledig in geloven en die trouw blijven aan de authentieke Oosterse en Hindoeïstische leer.

Ontdek hoe Benesso levens verandert

De kracht van onze diensten wordt weerspiegeld in de ervaringen van onze klanten. Verken hun inspirerende verhalen en ontdek hoe Benesso levens transformeert, variërend van diepe ontspanning tot emotionele heling en persoonlijke groei.

De vibraties die ik door mijn hele lijf voelde zinderen... wat een sensatie! Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Maar de ervaring was immens. Zinderingen tot helemaal in het diepste van mijn lijf. De emoties die loskomen na de sessie zijn intens. Maar zo blij dat ik ze kon en mocht voelen, ook al is dit confronterend. De warme zorg van Regine is hartverwarmend en voelt zo veilig. Dit totaalplaatje is zo'n fijn, intense, diepgaand ervaring.

Lore Hemeryck

Lore Hemeryck

Tijdens mijn trauma healing proces heb ik zeer goede ervaringen. Je voelt je direct op je gemak bij Regine omdat ze professioneel is en weet waar ze mee bezig is. Super vriendelijk ook! Ik voel in mijn hoofd dat ik helderder ben dan voordien. Ik voel soms terug geluks momenten in mijn hoofd. Ik voelde al na een aantal weken dat ik beter kan zien door mijn ogen. Mijn gezichtsveld is opener geworden. De healing massages zijn intensief en leerrijk om te leren loslaten van emoties en voel dat tantra massage me helpt. Het is een echte aanrader.

Shirley Catry

Shirley Catry

Wat een trip gisteren! Ik voel nog naweeën over heel mijn lichaam. Ik wil je nogmaals bedanken om mij de geborgenheid te geven die ik op die moment nodig had. Ik kan dit proces aangaan omdat ik een fijn, warm en vertrouwelijk gevoel heb als we samen werken. Je neemt ons mee, vol overgave, je voelt ons aan, je straalt rust uit en brengt die ook over. En trouwens.... Beste hammam massage ever :-)
Nathalie Steyt

Nathalie Steyt

Zalige massage in een rustgevende setting!

Valentine

Valentine

Wil je een geweldig cadeau kopen?

Boek vandaag nog uw onvergetelijke ervaring!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en last minutes

Veelgestelde vragen

Vind je een vraag niet terug of heb je een andere vraag?
Geen probleem, stel ze via ons formulier.

Zorg ervoor dat je 5 tot maximaal 10 minuten voor je behandeling begint aanwezig bent. Op die manier haal je het maximale uit de volledige duur van je massage.

Voor massages of massage arrangementen hoef je niks bijzonders mee te brengen. Indien je wil douchen liggen er handdoeken en badjassen klaar. 

Wij begrijpen dat het leven soms onverwachte wendingen neemt. We staan altijd open voor het vinden van de beste oplossing voor beide partijen.

Als je je afspraak tijdig annuleert, minstens 6 uur voor de geplande tijd, helpen we je graag bij het plannen van een nieuwe afspraak.

Bij annulatie binnen minder dan 6 uur voor aanvang vragen wij een gedeeltelijke vergoeding om de geleden schade te dekken.

Bij het niet nakomen van de afspraak (no show) wordt het bedrag niet terugbetaald.