Tantra massage voor
diepe connectie met jezelf

Ervaar de genezende magie van authentieke Tantra Massage met diepe spirituele dimensie. Ontdek hoe deze eeuwenoude praktijk kan leiden tot diepere connectie met jezelf. 

Ben je op zoek naar een puur erotische beleving zonder de healing en spirituele dimensie? Zoek dan graag verder op internet want hier kan je dit niet vinden. 

Heb je vragen of wil je boeken? Neem rechtstreeks contact op met Regine

Wat is het?

Tantra healing massage is een magische, pure en authentieke healing om het lichaam te zuiveren en energie te geven.

Het is GEEN seksuele, erotische dienst voor het vervullen van seksuele verlangens en fantasieën.

Regine masseert zowel mannen als vrouwen. We doen geen massages voor koppels.

Vooraleer je een massage kan boeken, vragen wij jou deze informatie nauwkeurig te lezen. Wij raden ook sterk aan om deze presentatie over tantra healing massage te bekijken.

Wat kan je verwachten?

Het is een volledige lichaamsmassage met etherische olie om te ontspannen en de energiestroom in het lichaam te verbeteren.

Om dit te bereiken gebruiken we pranische en seksuele energie. Tijdens de helende massage brengen we deze energieën van de lagere chakra's naar de hogere. Het geeft meer vitaliteit, meer duidelijkheid, vreugde en gemoedsrust.

Het kan gifstoffen, blokkades en onzuiverheden verwijderen uit het lichaam. Op die manier stimuleert het het immuunsysteem en verbetert het uw welzijn.

Authentieke tantra healing massage kan seksuele blokkades wegnemen en kan een gunstig effect hebben op je seksuele beleving. 

Website Blauw liggend 4 2023 11 07 155528 wppv

Hoe zit het met de massage van de geslachtsdelen?

In tantra beschouwen we de geslachtsorganen, zowel mannelijk als vrouwelijk, als een zeer rijke bron van energie. De meeste emotionele blokkades bevinden zich in de genitale zone. Dit betekent dat de krachtige seksuele energie in het lichaam stagneert wat stagnatie in het leven met zich meebrengt.

Om deze redenen negeren we bij tantra healing massage dit gebied niet. Massage van de geslachtsdelen kan onderdeel zijn van de behandeling.

Maar het is GEEN noodzakelijk onderdeel!

Er moet voldoende energie doorstroom zijn in het lichaam voordat een massage van de geslachtsdelen kan plaatsvinden. Daarom beslist de therapeut tijdens de massage om de genitale massage te geven of uit te stellen naar een volgende behandeling.

Het is goed om te weten dat jij als klant op elk moment kan besluiten om geen genitale massage te ontvangen.

Het is cruciaal dat jij je tijdens de hele behandeling comfortabel en veilig voelt!

Website Blauw liggend 5

Wie is de massagetherapeut?

Ik ben Regine en ik ben tantra-massagetherapeut. Ik volg al mijn trainingen aan de internationale 'Somananda Tantra School' in Talinn en 'The Alchemy of Living' in Edinburgh. Tantra is voor mij zoveel meer dan een massage. Het is een levensstijl waarvan ik mij 24 uur per dag bewust ben.

Ik beoefen Tantra Hatha Yoga en heb reeds verschillende topics vanuit een tantrisch perspectief bestudeerd, zoals tantrische seksualiteit en de kunst van het sterven.

Het is een zegen dat ik deze kennis en ervaring door middel van een tantra healing massage kan doorgeven aan klanten. Ik masseer zowel mannen als vrouwen.

Website Blauw liggend 7

Praktisch

Hoe kan je je voorbereiden? 

Een week niet roken en alcohol gebruiken voor een tantra healing massage is zeer sterk aanbevolen. Het heeft een zeer gunstig effect op het energetisch werk.

Neem een ​​douche voordat je naar de massage komt. Na de massage kan je de olie verwijderen met een warme vochtige doek of een warme douche nemen.

Duur: 2.30u

Prijs: € 200

Een tantra healing massage kan je niet rechtstreeks via de boekingsapp plannen. Neem rechtstreeks contact op met Regine. 

Ben je op zoek naar een puur erotische beleving zonder de healing en spirituele dimensie? Zoek dan graag verder op internet want hier kan je dit niet vinden. 

Ontdek hoe Benesso levens verandert

Onze klanten zijn de levende getuigen van de kracht van onze diensten. Lees hun inspirerende verhalen en ontdek hoe Benesso levens verandert, van diepgaande ontspanning tot emotionele heling en persoonlijke groei.

De vibraties die ik door mijn hele lijf voelde zinderen... wat een sensatie! Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Maar de ervaring was immens. Zinderingen tot helemaal in het diepste van mijn lijf. De emoties die loskomen na de sessie zijn intens. Maar zo blij dat ik ze kon en mocht voelen, ook al is dit confronterend. De warme zorg van Regine is hartverwarmend en voelt zo veilig. Dit totaalplaatje is zo'n fijn, intense, diepgaand ervaring.

Lore Hemeryck

Lore Hemeryck

Tijdens mijn trauma healing proces heb ik zeer goede ervaringen. Je voelt je direct op je gemak bij Regine omdat ze professioneel is en weet waar ze mee bezig is. Super vriendelijk ook! Ik voel in mijn hoofd dat ik helderder ben dan voordien. Ik voel soms terug geluks momenten in mijn hoofd. Ik voelde al na een aantal weken dat ik beter kan zien door mijn ogen. Mijn gezichtsveld is opener geworden. De healing massages zijn intensief en leerrijk om te leren loslaten van emoties en voel dat tantra massage me helpt. Het is een echte aanrader.

Shirley Catry

Shirley Catry

Wat een trip gisteren! Ik voel nog naweeën over heel mijn lichaam. Ik wil je nogmaals bedanken om mij de geborgenheid te geven die ik op die moment nodig had. Ik kan dit proces aangaan omdat ik een fijn, warm en vertrouwelijk gevoel heb als we samen werken. Je neemt ons mee, vol overgave, je voelt ons aan, je straalt rust uit en brengt die ook over. En trouwens.... Beste hammam massage ever :-)
Nathalie Steyt

Nathalie Steyt

Zalige massage in een rustgevende setting!

Valentine

Valentine

Website Blauw liggend 4 2023 11 07 155528 wppv
Kindermassage 21