Coachen op kracht

Laat je inspireren en begeleiden want binnenin jou schittert een ongekend potentieel dat wacht om ontdekt te worden

Zet zaken in beweging, zowel privé als professioneel, door even stil te staan. 

Boek je coachinggesprek nu

Visie

In 'Coachen op Kracht' staan we even stil om jouw leven terug in beweging te brengen. 

We pakken we alles aan: je gedachten, je lichaam, je gevoelens en je innerlijk weten. Ademwerk is hierbij de sleutel. We willen echt iets in beweging zetten, door op een diepgaande manier met al deze kanten van jezelf te werken. 

Het doel? Een positieve verandering in gang zetten die je diep van binnen voelt en fundamentele verandering brengt.

P3 A2729

Werkwijze

In 'Coachen op Kracht' gaan we verder dan alleen praten; we duiken echt in alle aspecten van wie jij bent. Alles begint met een intakegesprek, waar we samen jouw doelen en context helder krijgen. Van daaruit gaan we samen op pad. We analyseren niet het verleden, we werken naar de toekomst toe.

We zetten een mix van technieken in, zoals gesprekken, massage, ademwerk, soundhealing, meditatie, en meer. Op deze manier richten we ons op zowel je bewuste als je onderbewuste zijn. Het is een persoonlijke reis naar fundamentele verandering, waarbij jij ontdekt wat best werkt voor jou. 

Simple Border Stationery Paper A4 Document 10 5 x 14 cm

Regine als coach

Mijn aanpak in coachen op kracht? Ik breng graag dingen in beweging door de tijd te nemen om stil te staan.

Verandering in denken en handelen gebeurt pas echt wanneer we flow in alle aspecten van ons bestaan kunnen toelaten. Soms wil ons hoofd wel meewerken, maar zegt ons lichaam 'nee', en soms is het precies andersom.

Daarom hanteer ik mijn eigen, energieke aanpak. Ik trek graag alle registers open en begeef me niet alleen braaf binnen de lijnen van een coachinggesprek. Wat mij boeit, is wat voor jou werkt en hoe je dat in je leven kunt integreren om weer vooruit te kunnen. Laten we samen ontdekken hoe jij de flow van het leven kunt omarmen!

Simple Border Stationery Paper A4 Document 6

Praktisch

Het aantal sessies en de frequentie ervan variëren per persoon en worden in overleg met jou bepaald. Ervaring heeft mij geleerd dat je na slechts drie sessies al duidelijk verschil zal merken.

Als je kiest voor coaching omwille van professionele doeleinden kan je een factuur en verslag aanvragen. 

Duur: max 90 minuten

Prijs: € 70 per sessie

Boek je sessie hier

P3 A2641