Soundhealing

In klank en vibratie schuilt een magie die de ziel beroert en genezing vindt op frequenties die alleen het hart begrijpt.

Boek hier je individuele sessie Soundhealing

Wat is het?

Individueel richt soundhealing zich op het gebruik klankschalen en gong om stress te verminderen en de chakra's in balans te brengen. Het is een unieke reis die je meeneemt naar onbekende sferen.

Soundhealing in groepsverband kan een krachtig middel zijn om verbinding te bevorderen, stress te verminderen en een diep gevoel van totale relaxatie mogelijk te maken, terwijl het tegelijkertijd individuele helende reizen ondersteunt.

Website Blauw liggend 16

Wat kan je verwachten?

Soundhealing kan veel positieve effecten hebben, die voor iedereen anders zijn. Over het algemeen verbetert het je lichamelijk, emotioneel en spiritueel welzijn.

Het heeft ook goede invloed op zaken zoals concentratie, energiestroom, immuniteit, intuïtie, waarnemingsvermogen en creativiteit.

Daarnaast helpt soundhealing om stress, negatieve gedachten en gevoelens te verminderen. Het brengt harmonie in je hele wezen.

Website Blauw liggend 17

Waarom werkt soundhealing?

Alles in de natuur, inclusief wijzelf, bestaat uit atomen. Atomen hebben een positieve kern en een negatief elektron dat eromheen beweegt, waardoor een elektromagnetisch veld ontstaat. Dit toont aan dat alles energie is en vibreert in het universum. Onze gedachten, woorden en emoties bepalen onze individuele vibratie.

Klanken, vibraties en intenties creëren subtiele krachten in onze geest, vergelijkbaar met rimpelingen in water na het gooien van een steentje. Ze dringen diep door in het lichaam en zorgen voor helende ontspanning. Mensen die de helende kracht van klankschalen ervaren, worden geraakt door de diepgang van deze unieke belevenis.

Bijzondere instrumenten

Onze gong is krachtig en betovert op een speciale manier. Het brengt de 'Perfecte Eenheid tussen Shakti (vrouwelijke energie) en Shiva (mannelijke energie)' op een bijzondere manier over.

De klankschalen bestaan uit zeven verschillende metalen die zorgvuldig zijn gekozen. Elke klankschaal staat in verbinding met een specifieke chakra en produceert een uniek geluid. Met de hand gemaakt in Nepal, zijn ze speciaal afgestemd op onze energie en ons toegewezen volgens traditionele, spirituele initiatie door onze leermeester Rabin Panchkoty.

Website Blauw liggend 22

Individuele sessie - Chakra Balancing

Tijdens een individuele Soundhealing - Chakra balancing plaatst de therapeut 7 klankschalen in een specifieke volgorde rond jou. Door ze te bespelen ontstaat een rustgevend bad van geluid en trillingen, waardoor je diep ontspant en unieke, helende ervaringen beleeft.

Duur: 45 minuten.

Prijs: € 75

Maak hier je afspraak voor de individuele sessie Soundhealing - Chakra balancing

Website Blauw liggend 19

Groepssessie Soundhealing - Klankbad

In de groepsessie Soundhealing - Klankbad gebruiken de  therapeuten verschillende instrumenten zoals klankschalen, een gong, klokjes, Tibetaanse tingsa’s, Tibetaanse Vajra bel, windgong, enzovoort. Ze nemen je mee op een magische reis van klanken en vibraties. Je wordt overspoeld en laat los, je ervaart de magie van soundhealing. 

Tijdstip en locatie

Om de 3 weken op dinsdagavond van 19u30 tot 21u
Remi Baertlaan 2, 8793 Waregem

 

Prijs: 

€ 20 voor 1 sessie
10-beurtenkaart: € 175 (€ 17,5 per sessie) *
20-beurtenkaart: € 300 (€ 15 per sessie) *
* de meerbeurtenkaart is 1 jaar geldig en kan voor alle groepslessen gebruikt worden. 

 

Inschrijven

Je kan inschrijven voor een specifieke datum door te klikken op de data hieronder of via een whatsapp bericht naar Regine.

21 maart '24  25 april '2423 mei '2413 juni '24
Afbeelding van Whats App op 2024 02 11 om 17 36 57 fa165df4