Breathwork

Wat is het?

Ontdek de kracht van "Ademwerk". Een reis naar innerlijke ontspanning en balans. 

Met begeleide, intensieve ademhalingstechnieken ontrafel je spanningen in je 'onbewuste zijn'. Bewust, diep en cyclisch ademen, zonder pauzes, wordt hier 'bewust verbonden ademhalen' genoemd. 

Welkom bij een adembenemende ervaring voor diepe heling en zelfontdekking.

Website Blauw liggend 7

Wat kan je verwachten?

Ons gedrag en denken worden grotendeels gestuurd door ons 'onbewuste zijn' - een opslagplaats van herinneringen en gewoonte-energieën. Deze gewoontes, zoals eetpatronen en hobby's, beïnvloeden ons handelen meer dan we beseffen.

Als je verlangt naar meer vrijheid in je handelen, een verandering in denken en doen, of wilt loskomen van emotionele ballast, is ademwerk de sleutel. In plaats van te blijven worstelen op het bewuste denkniveau, biedt ademwerk een directe weg naar de kern van blokkades en verstoringen in het onbewuste zijn.

Website Blauw liggend

Een bijzondere techniek

In een breathwork sessie gaan we 'geconnecteerd ademen'. Dit houdt in dat we constant ademen zonder pauzes tussen in- en uitademing. De ademhaling is een continue beweging vanuit de onderbuik, met de mond open

Dankzij deze methode kom je na 10 - 15 minuten direct tot je onbewuste denken waar de magie gebeurt. 

Dit is een intens proces waarbij we zorgvuldig muziek selecteren om je door de ervaring te begeleiden. Regine is de  breathwork facilitator en leidt je met zorg door de reis. Je bent te allen tijde veilig en geborgen.

Website Blauw liggend 9

Waarom werkt 'bewust verbonden ademen'?

Het default mode network (DMN) in onze hersenen regelt ego, controlemechanisme, star denken en obsessies. Met bewust verbonden ademen vertraagt het DMN geleidelijk. Na 10-20 minuten ademwerk kan het volgende gebeuren:

- Je relativeert je ego.
- Grenzen tussen zelf en wereld vervagen.
- Obsessief denken ontspant, leidend tot ontspanning.

Dit bevrijdt van denkpatronen, biedt transcendentie, eenheid met de wereld en een positieve stemming. Regulier ademwerk versterkt neurologische paden. Dit is een krachtige manier om het ego te overstijgen en innerlijk werk te integreren.

Website Blauw liggend 10

Individuele sessie

In een individuele Breathwork-sessie richten we ons op jouw persoonlijke intenties en verlangens. Regine begeleidt je persoonlijk gedurende de hele sessie.

Duur: +/- 80 minuten

Prijs: € 85

Wil je meer info over Breathwork? Bekijk dan de video over Breathwork. 

Overtuigd dat dit is wat jij nu nodig hebt? Boek je individuele sessie nu

Website Blauw liggend 11

Groepssessie

In een groepssessie Breathwork word je gedragen door de energie van de groep. Regine houdt voortdurend de ruimte open zodat iedere deelnemer zijn eigen proces kan ervaren in zijn of haar tempo en veiligheid

 

Tijdstip en locatie

Om de 3 weken op dinsdagavond van 19u30 tot 21u
Remi Baertlaan 2, 8793 Waregem

 

Prijs

€ 20 voor 1 sessie
10-beurtenkaart: € 175 (€ 17,5 per sessie) *
20-beurtenkaart: € 300 (€ 15 per sessie) *
* de meerbeurtenkaart is 1 jaar geldig en kan voor alle groepslessen gebruikt worden. 

 

Inschrijven

Je kan inschrijven voor een specifieke datum door te klikken op de data hieronder of via een whatsapp bericht naar Regine.

26 maart '24  2 mei '2430 mei '2420 juni '24
Website Blauw liggend 12