Adembewustzijntraining

Ontdek de kracht van bewuste ademhaling

Het eerste en het laatste wat we doen is ademen. Ontdek hoe jij terug tot die diepe ontspannen ademhaling kan komen. 

Wat is het?

Ademen is een alledaagse handeling, vaak automatisch en onbewust. Maar als we met aandacht en ontspannen ademen, zelfs te midden van chaos, ontstaat er magie!

Ontspannen ademhalen vanuit je buik kan een uitdaging zijn, maar het is iets wat we als kind allemaal konden. In deze sessies leren we stap voor stap terug te keren naar die natuurlijke ademhaling die je lichaam verzacht en ontspant. Het helpt je kalm te blijven te midden van drukte en laat je weer volop ervaren dat je leeft. Het geeft ruimte, zuurstof, en heeft een helende werking.

Website Blauw liggend 32

Wat kan je verwachten?

In onze Adem-Bewustzijns-Training draait het om twee cruciale zaken.

vooreerst nemen we je stap voor stap mee naar een diepere, relaxte ademhaling. Hier leer je niet alleen ontspannen ademen, maar ook bewust controle houden zonder te verkrampen.

Daarnaast besteden we veel aandacht aan bewustzijnstraining. We trainen je gedachten om gericht aandacht te geven, waardoor je je kunt focussen op wat voor jou belangrijk is, zonder overspoeld te worden door externe prikkels.

Als we deze twee elementen combineren, gebeurt er iets magisch! We krijgen we de kracht van onze ademhaling terug in handen, wat de kwaliteit van ons leven aanzienlijk verbetert.

De sessies zijn praktisch opgezet met veel oefeningen, ondersteund door relevante theorie die het belang van bewuste ademhaling benadrukt en veel handige tips voor thuis.

Website Blauw liggend 36

Individuele sessie

In een individuele sessie adembewustzijnstraining richten we ons op jouw persoonlijke issues met ontspannen ademhalen. Regine begeleidt je persoonlijk gedurende de hele sessie en past de oefeningen aan volgens jouw noden.

Duur: +/- 60 minuten

Prijs: € 70

Overtuigd dat dit is wat jij nu nodig hebt? Boek je individuele sessie nu

Website Blauw liggend 35

Groepssessie

In een groepssessie Adembewustzijnstraining ervaar je samen de kracht van de ademhalingsoefeningen. Regine houdt voortdurend de ruimte open zodat iedere deelnemer zijn eigen proces kan ervaren in zijn of haar tempo en veiligheid. 

Website Blauw liggend 34
Tijdstip en locatie

Om de 3 weken op donderdagavond van 19u30 tot 21u
Remi Baertlaan 2, 8793 Waregem

 

Prijs

€ 20 voor 1 sessie
10-beurtenkaart: € 175 (€ 17,5 per sessie) *
20-beurtenkaart: € 300 (€ 15 per sessie) *
* de meerbeurtenkaart is 1 jaar geldig en kan voor alle groepslessen gebruikt worden. 

 

Inschrijven

Je kan inschrijven voor een specifieke datum door te klikken op de data hieronder of via een whatsapp bericht naar Regine.  

18 april '2416 mei '2406 juni '24
Website Blauw liggend 37