Ouder-Kind-Yoga voor peuters en kleuters

Samen op avontuur, in balans en vol plezier! 
Ontdek ouder-kind yoga voor kleine ontdekkingsreizigers!

Een unieke ervaring vol verbinding, beweging en gelukkige momenten samen! 

Koop je ticket nu!

Wat is Ouder-Kind-Yoga voor peuters en kleuters?

Dit is een speelse en gezamenlijke activiteit waarbij jij en je (klein)kind samen bewegen, ademen en plezier hebben. Door middel van leuke yogahoudingen, liedjes, spelletjes en massage-oefeningen versterken jullie de band met elkaar en jullie bevorderen ook de fysieke en emotionele ontwikkeling van je (klein)kind. Het is een kostbare tijd om samen te genieten en te groeien!

Website Blauw liggend 47

Wat wordt er van jou als ouder/begeleider verwacht?

We willen graag dat jullie actief deelnemen aan de ouder-kind-yogasessies, omdat we geloven dat dit een geweldige gelegenheid biedt om samen quality time door te brengen. De sessies zijn ontworpen voor mensen van alle niveaus, dus je hoeft absoluut geen yoga ervaring te hebben. Het belangrijkste is dat je plezier hebt en samen met je (klein)kind geniet van de activiteiten. Dus kom zoals je bent en laat ons samen een geweldige tijd hebben!

Website Blauw liggend 48

Praktisch

Locatie

De sessies gaan door in de Remi-Baertlaan 2 in Sint-Eloois-Vijve

Prijs

€ 15 voor 1 sessie / per kind
5-beurtenkaart: € 65 (€ 13 per sessie) *
* de meerbeurtenkaart is 1 jaar geldig en kan voor alle sessies van de Mini Zen Club gebruikt worden. 

Koop je ticket nu!
  • We komen telkens samen op woensdagnamiddag en werken in 2 leeftijdsgroepen
    • 14.00u tot 14.30u: 1,5 jaar tot 3,5 jaar
    • 14.45u tot 15.15u: 3,5 jaar tot 5 jaar
  • Graag een warm dekentje meebrengen. Yogamatjes en poefjes liggen voor jullie klaar. 
  • De prijs van €15 per sessie is voor het kind en de ouder/begeleider samen. 
Data
  • woensdag 17 april '24
  • woensdag 22 mei '24
  • woensdag 12 juni '24
Koop je ticket nu!

Ontdek hoe Benesso levens verandert

Onze klanten zijn de levende getuigen van de kracht van onze diensten. Lees hun inspirerende verhalen en ontdek hoe Benesso levens verandert, van diepgaande ontspanning tot emotionele heling en persoonlijke groei.

De vibraties die ik door mijn hele lijf voelde zinderen... wat een sensatie! Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Maar de ervaring was immens. Zinderingen tot helemaal in het diepste van mijn lijf. De emoties die loskomen na de sessie zijn intens. Maar zo blij dat ik ze kon en mocht voelen, ook al is dit confronterend. De warme zorg van Regine is hartverwarmend en voelt zo veilig. Dit totaalplaatje is zo'n fijn, intense, diepgaand ervaring.

Lore Hemeryck

Lore Hemeryck

Tijdens mijn trauma healing proces heb ik zeer goede ervaringen. Je voelt je direct op je gemak bij Regine omdat ze professioneel is en weet waar ze mee bezig is. Super vriendelijk ook! Ik voel in mijn hoofd dat ik helderder ben dan voordien. Ik voel soms terug geluks momenten in mijn hoofd. Ik voelde al na een aantal weken dat ik beter kan zien door mijn ogen. Mijn gezichtsveld is opener geworden. De healing massages zijn intensief en leerrijk om te leren loslaten van emoties en voel dat tantra massage me helpt. Het is een echte aanrader.

Shirley Catry

Shirley Catry

Wat een trip gisteren! Ik voel nog naweeën over heel mijn lichaam. Ik wil je nogmaals bedanken om mij de geborgenheid te geven die ik op die moment nodig had. Ik kan dit proces aangaan omdat ik een fijn, warm en vertrouwelijk gevoel heb als we samen werken. Je neemt ons mee, vol overgave, je voelt ons aan, je straalt rust uit en brengt die ook over. En trouwens.... Beste hammam massage ever :-)
Nathalie Steyt

Nathalie Steyt

Zalige massage in een rustgevende setting!

Valentine

Valentine

Website Blauw liggend 49
Website Blauw liggend 50