Welkom bij de Mini Zen Club!

Ontdek en groei samen met onze speelse spirituele avonturen voor kinderen van 1,5 jaar tot 12 jaar !

Bij de Mini Zen Club bieden we speelse groepsactiviteiten aan waar kinderen, soms met en soms zonder ouders, op ontdekkingsreis gaan door thema's als mindfulness, verbondenheid, compassie, zelfexpressie en persoonlijke groei. 

Ons gevarieerd aanbod stimuleert de innerlijke wereld van je kind en helpt hen om zichzelf en de wereld om hen heen beter te begrijpen. Kom samen met ons spelen, leren en groeien!

Website Blauw liggend 38
Website Blauw liggend 39

Ouder-Kind-yoga

Voor peuters en kleuters

Dit is een unieke kans voor jou en je kind om quality time door te brengen, de voordelen van yoga te ontdekken, samen plezier te maken en rust te vinden. 

Muzikale Verhalen

Voor peuters en kleuters

Je kleuter ontdekt de betoverende wereld van muzikale verhalen, waar ze niet alleen luisteren naar het verhaal, maar ook actief deelnemen en muziek beleven op een heel creatieve manier. 

Kinderboekendans

Voor peuters en kleuters

Kinderboeken worden tot leven gebracht door middel van beweging, expressie en fantasie, waardoor kinderen op een interactieve en leuke manier worden gestimuleerd om te bewegen, de wereld en zichzelf beter te leren kennen. 

Klankavontuur

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Tijdens het klankavontuur creëren we met instrumenten zoals klankschalen, bellen, en gongs een fascinerende wereld van klank en vibratie. Ontdek samen wat de magie van klank met jullie doet. 

Kinderyoga

Voor kinderen van 6 jaar tot 12 jaar

De kinderen ontdekken de boeiende wereld van yoga. Waar verbeelding en lichamelijke activiteit samenkomen om een gezonde basis te leggen voor balans, rust en plezier. 

Website Blauw liggend 40
Website Blauw liggend 42
Website Blauw liggend 41